Survivor: «Η παραγωγή είπε στους γονείς της Μαριαλένας ότι πλέον είναι προϊόν το κορίτσι τους»
Η Μαρίζα Σουμπασάκη, προπονήτρια και φίλη της Μαριαλένας, μιλάει αποκλειστικά στην εκπομπή και σχολιάζει τον Ατζούν αλλά και τη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη.
Η Μαρίζα Σουμπασάκη, προπονήτρια και φίλη της Μαριαλένας, μιλάει αποκλειστικά στην εκπομπή και σχολιάζει τον Ατζούν αλλά και τη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη.
«Θεωρώ ότι δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζει ο Ατζούν»
«Θεωρώ ότι δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζει ο Ατζούν, δεν υπάρχει σχέση ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον Σάκη. Η Μαριαλένα έχει τραβήξει τον δρόμο της, το τεστ εγκυμοσύνης το έκανε επειδή την ανάγκασαν να το κάνει. Ξέρουμε ότι ο Ατζούν είναι ένας πανέξυπνος επιχειρηματίας. Ήθελε να υπάρξει μια ίντριγκα μέσα στο παιχνίδι, μια ερωτική ιστορία για να ανεβάσει την τηλεθέαση.
Οι γονείς της Μαριαλένας είναι πολύ στεναχωρημένοι με την κατάσταση, η παραγωγή τους είπε ότι πλέον είναι προϊόν το κορίτσι τους. Δεν θέλω να συμβεί κάτι στους γονείς της, ο πατέρας της έχει πρόβλημα στην καρδιά. Ο Γιώργος δεν ήταν προετοιμασμένος ότι θα έμπαινε ο πρώην σύντροφός της στο παιχνίδι».
Δείτε τι είπε
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442