Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιάγκας: «Με βρίζει ο κόσμος στον δρόμο…»

Γιώργος Λιάγκας: «Με βρίζει ο κόσμος στον δρόμο…»

Μια αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την τηλεφωνική σύνδεση με τον καλό φίλο και συνεργάτη του Τριαντάφυλλου, Δημήτρη Βραχάμη

Μια αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την τηλεφωνική σύνδεση με τον καλό φίλο και συνεργάτη του Τριαντάφυλλου, Δημήτρη Βραχάμη. Ο παρουσιαστής του Πρωινού δήλωσε πως ο κόσμος… τον βρίζει στον δρόμο γιατί δεν υποστηρίζει τον τραγουδιστή στο Survivor! Από την άλλη, ο φίλος του αποκάλυψε πως ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης!

«Με βρίζουν ο κόσμος στον δρόμο που δεν υποστηρίζω τον Τριαντάφυλλο, δεν μπορείς να φανταστείς τι ακούω. Τι τέλεια μωρέ βλέπεις τον Τριαντάφυλλο; Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός! Δεν το κρίνω ως καλό ή κακό, αλλά είναι ηθοποιός» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο καθένας έχει την άποψη και τη γνώμη του. Είναι ένα ριάλιτι, το οποίο δεν είναι ζωντανό και έχει σκηνοθέτες από πίσω του. Είναι παίκτης ενός ριάλιτι. Η κόντρα έχει δημιουργηθεί γιατί αυτή τη στιγμή είναι ο πιο γνωστός στο παιχνίδι και ο πιο ακριβοπληρωμένος. Θα πει ο ίδιος πόσα παίρνει όταν βγει και αν το θέλει. Παίρνει αρκετά χρήματα, αυτό ξέρω. Πάνω από 5.000 ευρώ… Ο τραυματισμός του είναι πραγματικότητα, δεν το παίζει. Δεν γίνεται να είμαστε συμπαθείς σε όλον τον κόσμο» αποκάλυψε ο Δημήτρης Βραχάμης.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024