Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πασίγνωστος πρωταγωνιστής στη νέα σειρά της Χίσλοπ «Καρτ Ποστάλ»

Πασίγνωστος πρωταγωνιστής στη νέα σειρά της Χίσλοπ «Καρτ Ποστάλ»

Τα γυρίσματα της σειράς, που αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια, 12 στιγμιότυπα μιας καταβύθισης στη δίψα για ζωή, ολοκληρωθήκαν στο Λονδίνο και θα συνεχιστούν στο μαγευτικό νησί της Κρήτης, στον Άγιο Νικόλαο, από τις 22 Μαρτίου

Η νέα φιλόδοξη σειρά της ΕΡΤ με την υπογραφή της Βικτόρια Χίσλοπ είναι το νέο στοίχημα της δημόσιας τηλεόρασης που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει επενδύσει στη μυθοπλασία.

Τα γυρίσματα της σειράς, που αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια, 12 στιγμιότυπα μιας καταβύθισης στη δίψα για ζωή, ολοκληρωθήκαν στο Λονδίνο και θα συνεχιστούν στο μαγευτικό νησί της Κρήτης, στον Άγιο Νικόλαο, από τις 22 Μαρτίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ένας από τους μεγαλύτερους έλληνες ηθοποιούς «έκλεισε» το νέο πρωταγωνιστικό ρόλο του στη σειρά που ετοιμάζει η Βικτόρια Χίσλοπ και πρόκειται για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση!

Ο ηθοποιός μετά την επιστροφή του στο Καφέ της Χαράς, θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά και σίγουρα ο ρόλος του θα είναι σκέτη έκπληξη!

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης της σειράς Γιώργος Παπαβασιλείου ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα για τις ανάγκες των γυρισμάτων, που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικές τοποθεσίες του Λονδίνου, όπως Albert Bridge, Battersea Park, Chelsea και Picadilly Circus, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Μάργκαρετ Κλούνι (Victoria, Last Christmas, Here comes hell) και Γουίλ Χίσλοπ (Βραβείο Μουσικής Κωμωδίας, Ηνωμένο Βασίλειο), οι οποίοι υποδύονται τους Έμι και Μάρτιν. Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*) και η Δώρα Μασκλαβάνου.

Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024