Άρης : Η στρατηγική του Μάντζιου κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται οτι έχει αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο σημερινό (17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Ο Άκης Μάντζιος έκανε αρκετές δοκιμές σε οτι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στη σημερινή (17.15) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, έχοντας να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα απουσιών.
Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται οτι θα επιλέξει,. τελικά, σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Σάκιτς το αριστερό, ενώ Ρόουζ και Δεληζήσης θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Σάσα και Τζέγκο θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Μανσίνι δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Μάνο,που θα ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης.
Στη περίπτωση, πάντως, που ο προπονητής του Άρη αποφασίσει να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Μπρούνο, τότε ένας εκ των Μανσίνι ή Μάνου θα μείνει στον πάγκο.
Αυτή είναι η ανανεωμένη λίστα με τα κορυφαία συμβόλαια της Ευρωλίγκας, μετά τη συμφωνία του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις με τον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του Αμερικανού στην Ευρώπη.
Μέσα Φλεβάρη και ο Ολυμπιακός έπιασε πρώτα τους 340 τίτλους και έπειτα εξασφάλισε μια ακόμη παρουσία σε οκτάδα κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με 6/8 ενεργά τμήματα στην Ευρώπη...
Το τελευταίο επεισόδιο στη διαμάχη του Ουκρανού αθλητή με τη ΔΟΕ παίχθηκε το πρωϊ της Πέμπτης με τον αποκλεισμό του από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.