Άρης : Η στρατηγική του Μάντζιου κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται οτι έχει αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο σημερινό (17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Ο Άκης Μάντζιος έκανε αρκετές δοκιμές σε οτι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στη σημερινή (17.15) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, έχοντας να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα απουσιών.
Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται οτι θα επιλέξει,. τελικά, σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Σάκιτς το αριστερό, ενώ Ρόουζ και Δεληζήσης θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Σάσα και Τζέγκο θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Μανσίνι δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Μάνο,που θα ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης.
Στη περίπτωση, πάντως, που ο προπονητής του Άρη αποφασίσει να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Μπρούνο, τότε ένας εκ των Μανσίνι ή Μάνου θα μείνει στον πάγκο.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.