Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκιτς : Δεν είμαστε από τύχη στη δεύτερη θέση

Σάκιτς : Δεν είμαστε από τύχη στη δεύτερη θέση

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ο Εμάνουελ Σάκιτς τόνισε ότι ο Άρης τερμάτισε δίκαια δεύτερος στη Super League, ενώ μίλησε και για την αναμέτρηση της Κυριακής, αλλά και για το ρόλο που του έδωσε ο Άκης Μάντζιος

Για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ ο Άρης θα αντιμετωπίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό και ενόψει της αναμέτρησης ο Εμάνουελ Σάκιτς μίλησε στη NOVA και σχολίασε την πορεία της ομάδας του, υποστηρίζοντας ότι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον καινούργιο ρόλο που του έχει δώσει ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την κατάσταση του Άρη ενόψει της έναρξης των πλέι-οφ: «Προετοιμαζόμαστε όπως για όλα τα παιχνίδια. Είμαστε συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, είδαμε σε βίντεο τον αντίπαλό μας, κάναμε την ανάλυση και είμαστε έτοιμοι».

Τι σημαίνει η 2η θέση και πως μπορεί να την υπερασπιστεί στα δέκα παιχνίδια των πλέι-οφ: «Σημαίνει πολλά. Δείξαμε πως είμαστε στη 2η θέση όχι από τύχη, είμαστε σε αυτή τη θέση σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα. Είναι χαρούμενοι οι οπαδοί μας. Πρέπει να κρατήσουμε τη 2η θέση και στα πλέι-οφ. Να συνεχίσουμε να παίζουμε σαν ομάδα, να μην φοβηθούμε καμία ομάδα, να κάνουμε το παιχνίδι μας, και έχουμε αποδείξει πως είμαστε από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα».

Για τη θέση του αριστερού μπακ όπου αγωνίζεται συνήθως τη φετινή σεζόν: «Παίζω και στις δύο πλευρές. Μου αρέσουν και οι δύο πλευρές. Η καλύτερη μου θέση είναι από δεξιά, αλλά παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα, ακόμα και στράικερ να με βάλει να παίξω, θα παίξω. Το πιο σημαντικό είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα. Ο Άρης είναι πάνω απ’ όλα».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα που παίξαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με ποιότητα και το έδειξε και στο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Εμείς πρέπει να αρπάξουμε τις ευκαιρίες μας, να είμαστε στο 100% συγκεντρωμένοι και να διεκδικήσουμε κάθε μας πιθανότητα για να φύγουμε νικητές».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024