Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρης : Δήλωσε «παρών» ο Γκαρσία

Άρης : Δήλωσε «παρών» ο Γκαρσία

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ματέο Γκαρσία είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ολοκλήρωσε τη προπόνηση χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μήτρογλου, Κάτσε, Ματίγια, Μπεναλουάν και Γκάνεα, καθώς και ο τιμωρημένος Σίλβα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (21/03) στο «Γ. Καραϊσκάκης» (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης, Σεγκιέργκης, Μαρμαρίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κώστας Μήτρογλου, Ergys Kace, Cristian Ganea και Yohan Benalouane, ο τιμωρημένος Xande Silva, καθώς και ο Javier Matilla, που προέρχεται από τραυματισμό».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024