Μετά την αναμενόμενη πρόκριση επί της Λάτσιο, η Μπάγερν έγινε η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές σε προημιτελική φάση του Champions League. Οι Βαυαροί έχουν πλέον 19 παρουσίες στους «8», ξεπερνώντας τη Μπαρτσελόνα η οποία αποκλείστηκε φέτος από την Παρί Σεν Ζερμέν στους «16».
Η ομάδα του Χάνσι Φλικ, άλλωστε, είναι μαζί με τη «Μπάρτσα» και τη Ρεάλ Μαδρίτης οι πιο επιτυχημένες στην Ιστορία του θεσμού, από το 1992 όταν αντικατέστησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών.
Με τους δύο προημιτελικούς που θα παίξει τον Απρίλιο, η Μπάγερν θα φτάσει τους 37 αγώνες, ενώ η Μπαρτσελόνα έμεινε στους 35. Θυμίζουμε ότι ο μονός αριθμός αγώνων οφείλεται στην περσινή ιδιαίτερη σεζόν και τη διοργάνωση του Final 8, ελέω κορωνοϊού.
Ένα βήμα μετά, στην ημιτελική φάση, η σχετική κατάταξη φέρνει στην πρώτη θέση τη Ρεάλ με 13 παρουσίες και ακολουθούν η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα με 12.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Στη συνάντησή του με τον Νίκο Ζήση ο Ρίτσαρντ Σιάο εξέφρασε την ικανοποίησή του με την πρόοδο όλου του οργανισμού μέσα σ’ αυτόν τον πρώτο χρόνο διοίκησης της ΚΑΕ Άρης Betsson.