Η ανάλυση της Αρσεναλ και η μέση του Ουσεϊνού Μπα!
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Αρσεναλ και ο Μαρτίνς άρχισε τη μελέτη, περιμένοντας τον Μπα να μπει στις προπονήσεις.
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση. Με προβλήματα, αλλά όχι δυσεπίλυτα. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία του αγώνα με την Αρσεναλ.
Είχε συνεργασία με τα μέλη του επιτελείου του, ανέλυσαν την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, με σκοπό να γίνει η καλύτερη δυνατή «ανάγνωση» των υπέρ και των κατά των Λονδρέζων.
Μάλιστα, αυτό στο οποίο συμφωνούν ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του είναι ότι οι Κανονιέρηδες δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισαν και απέκλεισαν πέρυσι. Καθώς μπορεί αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές να είναι ίδιοι, ωστόσο, ο τρόπος που παίζει η Αρσεναλ είναι διαφορετικός, αλλά και παίκτες-κλειδιά έχουν αλλάξει και αποτελούν σημεία αναφοράς για τους αντιπάλους των Πειραιωτών.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σα να μην έφτανε που οι παρεμβάσεις του VAR είναι πάνω από το μέσο όρο της UEFA οι διαιτητές περιμένουν την τεχνολογία να υποδείξει αποφάσεις σε κρίσιμες φάσεις επειδή φοβούνται