Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στον Ρόναλντ Κούμαν. Κατά τη διάρκεια που μιλούσε για την αυριανή αναμέτρηση με τη Σεβίλλη, ο Ολλανδός τεχνικός της Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε πρόβλημα με τη μύτη του η οποία άρχισε να αιμορραγεί.
Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» χρειάστηκε να φύγει από τη συνέντευξη καθώς η αιμορραγία δεν υποχωρούσε… Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Καταλονίας, ο Κούμαν αντιμετωπίζει συχνά τέτοια προβλήματα με τη μύτη του λόγω των φαρμάκων που παίρνει για τα καρδιακά του προβλήματα.
Αυτή μάλιστα δεν ήταν και η πρώτη φορά που ανοίγει… η μύτη του Ολλανδού κατά τη διάρκεια μια συνέντευξης Τύπου, καθώς το ίδιο του είχε συμβεί πριν από περίπου έναν μήνα.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την ενδεκάδα του για τη μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού με την Καϊράτ στην Αστάνα για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League (9/12, 17.30).