Οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν και οι καλύτερες για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, μιας και κάποιες επιπλοκές, ανάγκασαν την μέλλουσα μανούλα να παραμείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο
Οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν και οι καλύτερες για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, μιας και κάποιες επιπλοκές, ανάγκασαν την μέλλουσα μανούλα να παραμείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο.
Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που τόσο η Χριστίνα όσο και ο Σάκης, μας ενημέρωναν για την πορεία της υγείας της.
Τα δύσκολα όμως πέρασαν και πλέον η όμορφη παρουσιάστρια και influencer είναι πλέον σπίτι της και… ξαπλώνει!
Όπως διευκρίνισε και στο story που ανέβασε πριν λίγες ώρες, μπορεί να είναι ξαπλωμένη αλλά είναι αισιόδοξη και χαμογελάει πλατιά!
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.