Το ντέρμπι της «Λεωφόρου» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα με τους παίκτες των δύο ομάδων να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο γήπεδο.
Έτσι και ο παίκτης των «ερυθρόλευκων», Ματιέ Βαλμπουενά, είναι έτοιμος να δώσει έναν ακόμα παιχνίδι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο και να βοηθήσει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έστειλε μήνυμα νίκης στους φίλους των Πειραιωτών που ανυπομονούν για το ματς.
«Μεγάλο παιχνίδι σήμερα: ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό», ήταν όσα έγραψε ο «μαέστρος» δηλώνοντας έτοιμος. Δείτε την ανάρτηση:
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα στην ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του, λέγοντας πως έχει προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα.
LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο γυναικών.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Bastide UTS στη Νιμ της Γαλλίας και το ρίχνει στο τραγούδι, δηλώνοντας μάλιστα πως το τένις τον... κέρδισε στο νήμα από τη Eurovision!
Έβγαλε ειδήσεις το σεμινάριο της ΚΕΔ για τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League που έγινε το διήμερο 2-3 Απριλίου στην Αθήνα, Αρχισαν και τα σενάρια για τους νέους πίνακες διαιτητών