Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και σε περίπτωση που δεν ηττηθεί, ισοφαρίζει το απόλυτο εκτός έδρας ρεκόρ με 34 σερί αγώνες χωρίς ήττα.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (14/2, 19:30) στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική της Superleague.
Οι ερυθρόλευκοι που βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους διώκτες τους κοντράρονται με τον «αιώνιο» αντίπαλο και σε περίπτωση που κερδίζουν ή έρθουν ισόπαλοι με το τριφύλλι, γράφουν ιστορία, καθώς θα φτάσουν τα 34 σερί εκτός έδρας ματς χωρίς ήττα.
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος λοιπόν θα ισοφαρίσει την απόλυτη επίδοση στο ελληνικό ποδόσφαιρο που κατέχει και πάλι ο Ολυμπιακός. Ειδικότερα, από το Φεβρουάριο του 2012 ως το Μάρτιο του 2014 ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 34 σερί ματς χωρίς ήττα μακριά από το Καραϊσκάκη.
Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν «τρένο» στη Superleague και έχουν να ηττηθούν μακριά από το γήπεδό τους πάνω από δυο χρόνια. Για την ακρίβεια η ομάδα του Μαρτίνς έχει μείνει αήττητη εκτός έδρας για 733 μέρες και πιο συγκεκριμένα, από τις 10 Φεβρουαρίου του 2019 όταν ηττήθηκε 3-1 από τον ΠΑΟΚ.
Έκτοτε μετράει 24 νίκες και 9 ισοπαλίες και ψάχνει ακόμη δυο ματς για να κατέχει το απόλυτο ρεκόρ. Το ρεκόρ που ο ίδιος ο Ολυμπιακός είχε δημιουργήσει πριν από 7 χρόνια. Μετά τον Παναθηναϊκό, οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία κόντρα στον Βόλο να σπάσουν το δικό τους ρεκόρ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.