Με την υπέροχη φωνή της και πάντα με τον Χρήστο Μάστορα στο πλάι της είπε το «Δεν είσαι εδώ» και το «Αγάπησε με».
«Για πόσο καιρό θα αντέχω να μην σε έχω…» αναρωτήθηκε ο Χρήστος Μάστορας στη σκηνή του MEGA και στη συνέχεια μαζί με τη φίλη του είπαν το «Κράτα τα μάτια σου κλειστά».
Τραγούδι του 2011 το οποίο το συγκρότημα έχει τραγουδήσει μαζί με την Ήβη Αδάμου.
«Και όλα τελειώσαν» για το τέλος της κοινής τους εμφάνισης με άκρως ερωτική διάθεση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας