Ολυμπιακός και ΟΦΗ κατέθεσαν λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 (vids)
Στα μάτριξ του Καραϊσκάκη έπαιξε ένα συγκινητικό βίντεο από την τραγωδία της 8η Φεβρουαρίου του 1981, ενώ πριν την έναρξη του ματς με τον ΟΦΗ, οι δυο ομάδες κατέθεσαν λουλούδια στο πέταλο της Θύρας 7
Τη Δευτέρα (8/2) συμπληρώνονται 40 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7. Τότε που 21 φίλαθλοι του Ολυμπιακού χάθηκαν άδικα μετά από τη νίκη επί της ΑΕΚ με 6-0 όταν ποδοπατήθηκαν κατά την έξοδο τους από το Καραϊσκάκη.
Μάλιστα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη έπαιξαν συγκλονιστικά στιγμιότυπα στα μάτριξ του γηπέδου από την ημέρα της τραγωδίας της Θύρας 7, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν προς το πέταλο της Θύρας 7 για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη των νεκρών του Ολυμπιακού.
Η οικογένεια του Ολυμπιακού τίμησε τους αδικοχαμένους οπαδούς της τραγωδίας της 8ης Φεβρουαρίου του 1981, ενώ και οι οπαδοί των ερυθρόλευκων τίμησαν επίσης με τον δικό τους τρόπο τα αδικοχαμένα αδέρφια τους, με τους οργανωμένους οπαδούς των Πειραιωτών να υψώνουν δύο πανό στη Θύρα 7.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι πως η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον αγώνα με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη είναι αμφίβολη λόγω διάσεισης
LIVE: Κοπεγχάγη – Νάπολι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Κοπεγχάγη – Νάπολι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.