Γουέστ Χαμ για μεγάλα πράγματα! Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Μπρομ στο Λονδίνο, πήρε τη δεύτερη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και διεύρυνε το αήττητο στα έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, βλέποντας ορθάνοιχτα το όνειρο της Ευρώπης!
Τα «σφυριά» κατάφεραν να σπάσουν την αντίσταση της Γουέστ Μπρομ με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο και σκαρφάλωσαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα (ισόβαθμη με την Έβερτον), φτάνοντας τους 32 βαθμούς.
Καλύτερα ξεκίνησε την αναμέτρηση η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ. Η Γουέστ Χαμ άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, με τον Αντόνιο να στέλνει το πρώτο μήνυμα στο 33ο λεπτό, με την μπάλα ωστόσο να καταλήγει πάνω από την εστία.
Ο άνθρωπος που κατάφερε να δώσει κεφάλι στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, ήταν ο Τζάροντ Μπόουεν. Ο Άγγλος εξτρέμ εκμεταλλεύτηκε την πολύ καλή πάσα του Κουφάλ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Άμεση ήταν η απάντηση της Γουέστ Μπρομ στο δεύτερο μέρος. Μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο συνήθης ύποπτος για τη Γουέστ Μπρομ, Περέιρα, ισοφάρισε και έγραψε το 1-1.
Ο Μάικλ Αντόνιο ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Στο 66ο λεπτό ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε το δεύτερο γκολ της Γουέστ Χαμ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες που κυνηγάει με βάσιμες ελπίδες το εισιτήριο της Ευρώπης!
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.