Στο νοσοκομείο με κοροναϊό φέρεται να νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες ο θρυλικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Λάρι Κινγκ.
Ο 87χρονος Κινγκ έχει αντιμετωπίζει στο παρελθόν πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό, καρκίνο του προστάτη και του πνεύμονα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δημοσιογράφος νοσηλεύεται τις τελευταίες 10 ημέρες.
Ούτε η σύζυγός του, αλλά ούτε και οι δύο γιοι τους, Χανς και Κανόν, μπορούν να τον επισκεφτούν στο νοσοκομείο. Σημειώνεται πως το ζευγάρι βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου, αλλά λέγεται ότι η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, ανέφερε η Daily Mail.
Ο Κινγκ έχει επίσης έναν μεγαλύτερο γιο, τον Larry Jr. Δύο από τα παιδιά του πέθαναν το 2020: Ο Άντι, 65 ετών, από καρδιακή προσβολή και η Τσάια, 51 ετών, από καρκίνο του πνεύμονα.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».