Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι η Γουέστ Μπρομ άξιζε τον βαθμό που πήρε κόντρα στη Λίβερπουλ ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ματίπ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας:
«Μοιάζει σαν ήττα, αλλά έχουμε έναν βαθμό περισσότερο από πριν. Το πρόβλημα είναι ότι η Γουέστ Μπρομ άξιζε τον βαθμό και αυτό είναι λάθος μας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν περίεργο με 90-100% κατοχή και ένα σύστημα που δεν έχω δει συχνά. Είναι μεγάλη πρόκληση να μείνουμε σε καλό δρόμο».
Για τον τραυματισμό του Μάτιπ: «Ένιωσε κάτι στον προσαγωγό του. Προφανώς δεν είναι καλό. Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι, απλά αρκετά σοβαρό ώστε να αφήσει το γήπεδο».
Για το ότι οι παίκτες του είναι θυμωμένοι τόσο με τον εαυτό τους, όσο και με το αποτέλεσμα: «Τα παιδιά είναι περισσότερο θυμωμένα με τον εαυτό τους απ’ οποιονδήποτε άλλον. Ξέρουν ότι δεν ήταν τέλεια. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν παίξαμε με την σωστή πάσα και μπορεί να συμβεί αυτό στην Premier League. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα φυσικά».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).