Ο Κίριλ Λουί-Ντρεϊφίς, γιος του πρώην ιδιοκτήτη της Adidas και της Μαρσέιγ είναι μόλις 22 χρονών. Και αν η πώληση της Σάντερλαντ εγκριθεί, τότε θα γίνει ο νεότερος ιδιοκτήτης ομάδας στην Αγγλία
Η ιστορική Σάντερλαντ, άλλοτε ομάδα της Premier League, με κοινό που είναι από τα πιο πιστά στην Αγγλία, έχει… ξεπέσει στη League 1. Με πολλά οικονομικά προβλήματα και με κακή διαχείριση, η Σάντερλαντ δεν μπορεί να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας και όλοι αναζητούν τη διάδοχη κατάσταση στη διοίκηση που θα βγάλει την ομάδα από το τέλμα.
Αυτή η νέα τάξη πραγμάτων είναι πιθανό να ανακυρήξει τον Κίριλ Λουί-Ντρεϊφίς ως τον νεότερο ιδιοκτήτη ομάδας σε ολόκληρη την Αγγλία. Είναι μόλις 22 ετών. Και προέρχεται από οικογένεια που έχει εμπειρία στο ποδόσφαιρο.
Ο πατέρας του υπήρξε ιδιοκτήτης της Μαρσέιγ, αλλά και της Adidas. Ο 22χρονος Λουί-Ντρεϊφίς έχει… κολλήσει το μικρόβιο και ηγείται ενός επιχειρηματικού fund το οποίο συμφώνησε να αγοράσει το 80% των μετοχών της Σάντερλαντ.
Το οικονομικό αντίτιμο της συμφωνίας δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε υπάρχει ακόμα έγκριση από την αγγλική ομοσπονδία. Ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτό αποτελεί θέμα χρόνου, η μεταβίβαση θα εγκριθεί και η Σάντερλαντ θα αλλάξει χέρια με στόχο να επιστρέψει στην… κανονικότητα.
Σε κοινή τους Ρεάλ Μαδρίτης και η UEFA ανακοινώνουν ότι κατέληξαν σε συμφωνία για το καλό του Ευρωπαίκού ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου το περιβόητο πρότζεκτ της European Super League ματαιώνεται οριστικά
Περισσότεροι από 300.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν ζωντανά τον Φρανκ Ίλετ να μένει… σύξυλος στην ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ που «έσβησε το όνειρο για το κούρεμα που τόσο... λαχταράει!