Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» στον Άλιμο η ΠτΔ

Στην Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» στον Άλιμο η ΠτΔ

Η κα Σακελλαροπούλου συνάντησε, ανά ομάδες, τα 34 παιδιά που φιλοξενούνται στο χώρο και συζήτησε μαζί τους για τα ενδιαφέροντά τους, τους χάρισε χριστουγεννιάτικα δώρα και τα κάλεσε να ξεναγηθούν στο Προεδρικό Μέγαρο μόλις τελειώσει η πανδημία.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε σήμερα την Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» στον ‘Αλιμο, όπου την υποδέχθηκε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής Γιάννος Λιβανός. Στην επίσκεψη, επίσης, παρευρέθη και ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στον χώρο από τη συντονίστρια της Παιδόπολης Μαρία Αποστολοπούλου και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας της, τους στόχους και τις προτεραιότητες της διοίκησης, καθώς επίσης και για τα προβλήματα που καθημερινά καλείται να αντιμετωπίσει.

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πορεία των αναδοχών και υιοθεσιών των παιδιών που φιλοξενούνται στη συγκεκριμένη δομή, καθώς και τη λειτουργία του Ενιαίου συστήματος Υιοθεσιών- Αναδοχών «anynet.gr». Η κ. Μιχαηλίδου επισήμανε ότι κύριο μέλημα του υπουργείου είναι η αποϊδρυματοποίηση των παιδιών με στόχο κάθε παιδί να συνδεθεί με την κατάλληλη γι’ αυτό οικογένεια

Η κα Σακελλαροπούλου συνάντησε, ανά ομάδες, τα 34 παιδιά που φιλοξενούνται στο χώρο και συζήτησε μαζί τους για τα ενδιαφέροντά τους, τους χάρισε χριστουγεννιάτικα δώρα και τα κάλεσε να ξεναγηθούν στο Προεδρικό Μέγαρο μόλις τελειώσει η πανδημία. Τα παιδιά χάρισαν στην Πρόεδρο άλμπουμ με ζωγραφιές τους και της τραγούδησαν τα κάλαντα.

Πηγή ΑΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024