Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, 78 ετών, θα εμβολιαστεί την Δευτέρα για την Covid-19, ανακοίνωσε σήμερα η εκπρόσωπός του.
«Αυτήν τη Δευτέρα ο εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και (η σύζυγός του) Δρ Τζιλ Μπάιντεν θα λάβουν την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στο Ντέλαγουερ», είπε η Τζεν Ψάκι. Όπως υπογράμμισε, θα εμβολιαστούν «δημοσίως» ώστε να περάσουν το μήνυμα ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές.
Η μέλλουσα αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις θα εμβολιαστεί την επόμενη εβδομάδα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας