Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κομισιόν για το εμβόλιο και την αγορά του : Εμπιστευτικές οι συμφωνίες ΕΕ - εταιρειών

Κομισιόν για το εμβόλιο και την αγορά του : Εμπιστευτικές οι συμφωνίες ΕΕ – εταιρειών

«Ό,τι έχει να κάνει με πληροφορίες σχετικά με στοιχεία για τις τιμές είναι εμπιστευτικό, είναι κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό και γι' αυτό δεν μπορούμε να πούμε κάτι» ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν ερωτηθείς για την ανάρτηση Βελγίδας υφυπουργού με τιμές εμβολίων, το οποίο η Pfizer χαρακτήρισε «παραβίαση της εμπιστευτικότητας».

Οι λόγοι για τους οποίους υπάρχει εμπιστευτικότητα μεταξύ της ΕΕ και των εταιρειών με τις οποίες βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις ή έχει συμφωνήσει για την αγορά εμβολίων είναι σημαντικοί, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Στεφάν Nτε Κερσμέκερ ερωτηθείς σχετικά με την ανάρτηση της Βελγίδας υφυπουργού Προϋπολογισμού με τιμές εμβολίων, κάτι το οποίο η Pfizer χαρακτήρισε «παραβίαση της εμπιστευτικότητας».

Εμπιστευτικότητα

«Δε μπορούμε να πούμε τίποτα γι’ αυτή την περίπτωση» σημείωσε ο Στεφάν Ντε Κερσμέκερ συμπληρώνοντας ότι «ό,τι έχει να κάνει με πληροφορίες σχετικά με στοιχεία για τις τιμές είναι εμπιστευτικό, είναι κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό και γι’ αυτό δεν μπορούμε να πούμε κάτι».

«Υπογραμμίζω ότι υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για τους οποίους υπάρχει εμπιστευτικότητα. Είναι προς το συμφέρον γενικά της κοινωνίας, αλλά και προς το συμφέρον των διαπραγματεύσεων που συνεχίζονται» επισήμανε ο κ. Κερσμέκερ.

Πηγή ΑΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024