Ενέδρα έστησαν άγνωστοι σε άνδρα ο οποίος έβγαινε από μάντρα αυτοκινήτων στην όδο Δωδεκανήσου στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας 32χρονος αλβανικής καταγωγής δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα. Συγκεκριμένα ένα αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από την μάντρα αυτοκινήτων κατέβηκαν δύο άτομα και χτύπησαν με σιδερογροθιά στο κεφάλι και πυροβόλησαν στο πόδι το θύμα.
Το θύμα πήγε μόνος του στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.
Αστυνομικοί έχουν μεταβεί στο σημείο και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ περιπολούν στην ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν τον δράση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας