Ο Ουαγκέ τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του χθεσινού ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, όταν και με προβολή αυτοθυσίας έσωσε την εστία της ομάδας του από βέβαιη παραβίαση.
Η ΠΑΕ Άρης με ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια έστειλε το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στον παίκτη του ΠΑΟΚ.
«Στεκόμαστε όλοι δίπλα στον Moussa Wague και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα… Stay strong…», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».