Είχε μετακινηθεί σε ιδιαίτερη θέση σε ένα καροτσάκι νοσοκομείου σε μια προσπάθεια να διευκολυνθεί η αναπνοή του.

Η φωτογραφία, που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στη Star Tribune στις 22 Νοεμβρίου, έγινε γρήγορα viral, δίνοντα μια αίσθηση πραγματικότητας για έναν ιό που πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μη λαμβάνουν σοβαρά υπόψη.

Δυστυχώς, στις 8 Δεκεμβρίου, η οικογένεια του Michael Wright ανακοίνωσε μέσω του GoFundMe ότι είχε χάσει τη μάχη του με τον ιό.

Τι είπε η οικογένειά του

«Ο Mike είναι βετεράνος, σύζυγος, γιος, πατέρας και παππούς», έγραψε η κόρη Miranda Carlson.

«Στις 10 Νοεμβρίου, ο Mike εισήχθη στο Νοσοκομείο Περιφερειών στο Σεντ Πολ της Μινεσσότα και διαγνώστηκε με COVID».

«Έχει ιστορικό χρόνιας βρογχίτιδας, το οποίο φυσικά τον έκανε να διατρέχει υψηλό κίνδυνο». Είχε αναπτύξει πνευμονία και τελικά τα όργανα του άρχισαν να αποτυγχάνουν».

«Στις 8 Δεκεμβρίου 2020 – ο Κύριος πήρε τον Mike σπίτι στον παράδεισο. Ευτυχώς, η μαμά μου μπόρεσε να είναι δίπλα του ενώ ο Κύριος τον πήγε σπίτι στον παράδεισο. Αυτός ο πόνος δε μοιάζει με οτιδήποτε έχει νιώσει ποτέ η μαμά μου».

«Εκτός από τον πόνο που είναι τόσο απίστευτα σκληρός, αντιμετωπίζει ανησυχίες για τις δαπάνες που θα αντιμετωπίσει μόνη της».

«Ο Mike ήταν μόλις 54 ετών και η μαμά μου μόλις 48 ετών, δεν το σχεδίασαν ποτέ, σχεδίασαν μια μακρά και όμορφη ζωή μαζί».

Στο Twitter, ένας αριθμός ατόμων σχολίασε τον αντίκτυπο που είχε η φωτογραφία τους όταν δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά, φέρνοντας την πραγματικότητα της COVID στο σπίτι.

«Νομίζω ότι οι φωτογραφίες που δείχνουν όσους υποφέρουν από COVID είναι εξαιρετικά σημαντικές για το κοινό», έγραψε ένα άτομο.

«Οι άνθρωποι πρέπει να δουν την ωμότητα για να πιστέψουν».

Πηγή: 7news.com.au

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο