Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Zoom : Συγκινητική ευχαριστήρια έκπληξη μαθητών στον καθηγητή τους

Zoom : Συγκινητική ευχαριστήρια έκπληξη μαθητών στον καθηγητή τους

Οι μαθητές στατιστικής στο Κολέγιο του Νιου Τζέρσεϋ εξέπληξαν τον καθηγητή τους, Adam Shrager, μέσω του Zoom

Η διδασκαλία μπορεί να είναι μια άχαρη δουλειά κατά καιρούς, αλλά μια ομάδα μαθητών από το Κολλέγιο του Νιου Τζέρσεϋ βρήκε πρόσφατα τον τέλειο τρόπο να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στον καθηγητή τους.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο Adam Shrager συνδέθηκε στο Zoom για να διδάξει το μάθημα στατιστικής και εξεπλάγη όταν είδε ότι όλοι οι μαθητές του είχαν απενεργοποιήσει τη λειτουργία βίντεο.

Τι είπε ο καθηγητής

«Συνήθως, σε αυτό το μάθημα, το 90% των μαθητών διατηρεί σταθερά τις κάμερες του σε ολόκληρη την τάξη. Μερικές φορές μου στέλνουν ακόμη και ένα σημείωμα που ζητά συγγνώμη ότι θα κρατήσουν την κάμερά τους κλειστή κατά τη διάρκεια ενός συγκεκριμένου μαθήματος, για τον έναν ή τον άλλο λόγο», ο 54 χρονος είπε στο TODAY.

«Το να μην βλέπω καθόλου πρόσωπα ήταν πολύ παράξενο. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν ότι το διαδίκτυο μου ήταν αργό ή κάτι τέτοιο».

Αυτό ήταν το τελευταίο μάθημα πριν από την τελική εξέταση και ο Shrager, ο οποίος εργάζεται ως καθηγητής γυμνασίου καθημερινά, ανησυχούσε ότι αυτός και οι μαθητές του θα τελειώσουν το εξάμηνο με λάθος σημείωση.

Ξαφνικά, όμως, οι μαθητές του αναπληρωτή καθηγητή άρχισαν να ανάβουν ταυτόχρονα τις κάμερές τους και καθένας από αυτούς κρατούσε ένα μοναδικό χαρτόνι που τον ευχαριστούσε για την αφοσίωσή του στο έργο του.

Βίντεο

@vizzywapduring these tough times it’s important to show extra appreciation! #fyp #foryoupage #zoom #dontletthisflop #college #covid #professor #thankyou♬ original sound – James Blake

«Καθώς οι κάμερες τους έκαναν κλικ και άρχισα να διαβάζω τα χαρτόνια, έπαθα σοκ και πραγματικά συγκινήθηκα. Και λίγο, δάκρυσα. Ήταν απίστευτο και γλυκό», θυμάται ο Shrager.

Μερικά έγραφαν «Ευχαριστώ» και άλλα παρουσίασαν αναφορές δημιουργικών στατιστικών όπως «Βρίσκεστε στο 99ο εκατοστημόριο των αγαπημένων μου καθηγητών όλων των εποχών».

Ένας από τους μαθητές του Shrager κατέγραψε τη συγκινητική στιγμή στην κάμερα και τη μοιράστηκε στο TikTok, χωρίς να το γνωρίζει.

Η ανάρτηση γρήγορα έγινε viral και από τότε έχει προβληθεί 5,7 εκατομμύρια φορές. Το επόμενο πρωί, ο Shrager έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν από τους μαθητές του γυμνασίου που τον ενημέρωνε ότι ήταν viral στο TikTok. Ο δάσκαλος σοκαρίστηκε.

«Το γεγονός ότι το έκαναν αυτό για μένα είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Το γεγονός ότι το έβαλαν στον κόσμο και έγινε τόσο γνωστό με τον τρόπο που έγινε είναι μια απόδειξη ότι, προφανώς, είναι κάτι που όλοι χρειαζόμασταν τώρα», είπε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024