Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μόνος στο Σπίτι : H Catherine O’Hara επαναλαμβάνει επική σκηνή της διάσημης ταινίας

Μόνος στο Σπίτι : H Catherine O’Hara επαναλαμβάνει επική σκηνή της διάσημης ταινίας

Στην επέτειο των 30 χρόνων από την κυκλοφορία της ταινίας «Μόνος στο Σπίτι» η Catherine O’Hara επανέλαβε μία επική σκηνή της αγαπημένης χριστουγεννιάτικης ταινίας

Το «Home Alone» είναι μια από τις πιο διάσημες ταινίες και τεράστια εισπρακτική επιτυχία, που κάθε Χριστούγεννα, έχει την τιμητική της.

Η ταινία έχει μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών.

Το «Μόνος στο Σπίτι»  έγινε η κωμωδία με τα περισσότερα έσοδα στο box office όλων των εποχών στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα ρεκόρ το οποίο κατείχε και παγκοσμίως μέχρι και το 2011 όταν κυκλοφόρησε η ταινία The Hangover II, η οποία το ξεπέρασε.

Από το 1990 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά -ακολούθησε το 1992 το sequel Home Alone 2: Lost in New York- γιορτές χωρίς τις περιπέτειες του Kevin McCallister (Macaulay Culkin) και της οικογένειάς του, δεν νοούνται.

Τη μητέρα του ατρόμητου πιτσιρικά που περνά μόνος του τα Χριστούγεννα  ενσαρκώνει η ηθοποιός Catherine O’Hara.

Στην επέτειο των 30 χρόνων από την κυκλοφορία της ταινίας η Catherine O’Hara επανέλαβε μια επική σκηνή της αγαπημένης χριστουγεννιάτικης ταινίας:  αυτή της συνειδητοποίησης ότι ξέχασε τον Kevin και φωνάζει το όνομά του στο αεροδρόμιο.

H O’Hara επανέλαβε τη σκηνή που διαπιστώνει ότι ο Kevin ξέμεινε στο αεροδρόμιο -έτσι νόμιζε- ενώ η υπόλοιπη οικογένεια μόλις προσγειώθηκε στη Florida και φυσικά οι θαυμαστές της φρόντισαν να δέσουν το πριν με το τώρα.

Σε συνέντευξή της η Catherine O’Hara έχει δηλώσει ότι ο ρόλος αυτός ήταν ο πιο δημοφιλής της.

«Από τον Νοέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο χαίρομαι την εποχή του Home Alone. Πέτυχα τον Macaulay κάποια στιγμή και φώναξε ‘Μαμά’ και απάντησα ‘Μωρό μου!’ Έδειχνε υπέροχος και τα πήγαινε πολύ καλά και ήμουν χαρούμενη που τον είδα», περιέγραψε η ηθοποιός.

Το Home Alone επιστρέφει με reboot στο συνδρομητικό κανάλι Disney+. Ωστόσο ο σκηνοθέτης Chris Columbus, που δεν θα συμμετέχει στο νέο project το χαρακτήρισε “σπατάλη χρόνου” μιλώντας τον περασμένο μήνα στο Insider.

«Κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου για αυτό. Ποιο το νόημα; Πιστεύω βαθιά ότι δεν επαναλαμβάνεις ταινίες που έχουν μακροβιότητα όπως το Home Alone. Δεν πρόκειται να δημιουργήσεις ξανά μια στιγμή έκλαμψης. Απλά δεν πρόκειται να συμβεί».

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024