Ο Άγγελος Χαριστέας μπορεί να έφυγε από τον Άρη το περασμένο καλοκαίρι, όμως η πορεία των Κιτρίνων είναι εξαιρετική, αφού βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος συγκατοικώντας με τον Ολυμπιακό.
Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, με ένα δηκτικό σχόλιο στο twitter, επισήμανε την επιτυχία των καλοκαιρινών μεταγραφών της ομάδας, αφήνοντας αιχμές για την αποχώρησή του, αλλά και τονίζοντας πως τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους για τις επιτυχείς κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Αναλυτικά όσα έγραψε στο twitter:
«Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Η δουλειά που έγινε στην ομάδα του ΑΡΗ το καλοκαίρι μοιάζει να είναι ίσως η καλύτερη σε μεταγραφική περίοδο στην ιστορία της ομάδας. Δεν το λέω εγώ, αλλά τα στατιστικά».
Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους .Η δουλειά που έγινε στην ομάδα του ΑΡΗ το καλοκαίρι μοιάζει να είναι ίσως η καλύτερη σε μεταγραφική περίοδο στην ιστορία της ομάδας .Δεν το λέω εγώ αλλά τα στατιστικά
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την 11άδα με την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη Γερμανία τη Λεβερκούζεν, για τη ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League. Δείτε και την 11άδα των Γερμανών
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της αποθεώνει τον κόσμο της ομάδας που βρίσκεται στο Λεβερκούζεν κι έχει δημιουργήσει ατμόσφαιρα.... Καραϊσκάκη στους δρόμους της γερμανικής πόλης.
Χιουμοριστικό στιγμιότυπο χάρισε ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον επαναληπτικό της Παρί με τη Μονακό για τα πλέι οφ του Champions League, κάνοντας τους δημοσιογράφους να ξεκαρδιστούν.