Γρήγορη μακαρονάδα με κιμά γαλοπούλας από την Γωγώ Δελογιάννη
Η δραστήρια σεφ που, από το Master Chef, κατέκτησε σε σύντομο χρονικό διάστημα τις καρδιές όλων των ενημερωμένων foodies της πόλης χάρη στα δημιουργικά της projects, φτιάχνει μια απλή, γευστικότατη μακαρονάδα για "κάτι διαφορετικό", αλλά χωρίς μπελάδες και βαθμούς δυσκολίας.
Μέσα σε είκοσι λεπτά, μπορούμε να έχουμε μια εναλλακτική μακαρονάδα, κατάλληλη για τις ανάγκες ενός πιο ελαφριού, διαιτητικού ίσως, γεύματος. «Τα γλυκά ντοματίνια θα κάνουν την διαφορά στην γεύση», υπόσχεται η Γωγώ Δελογιάννη για την οποία «το φαγητό είναι μια βρώσιμη φροντίδα».
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. μακαρόνια
600 γρ. κιμά γαλοπούλας
300 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 καρότο τριμμένο
1 κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα πολύ ψιλοκομμένα
θυμάρι
αλάτι -πιπέρι
πάπρικα

Σερβίρετε σε ένα χρωματιστό πιάτο για να αλλάξετε διάθεση.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρόνια κατά τις οδηγίες τους.
Σε αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά, σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το καρότο, το θυμάρι και τον κιμά για 10-12 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχόμενα μέχρι ο κιμάς να είναι παντού λευκός.
Ρίχνουμε τα ντοματίνια και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Συμπληρώνουμε περίπου 1 κούπα νερό και βράζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Διορθώνουμε αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και είμαστε έτοιμοι.
*η φωτογραφία της Γωγούς τραβήχτηκε από την Λαμπρινή Σωτηρίου.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Τουλάχιστον 9 στρατιώτες της Ταϊλάνδης νεκροί μετά την επανέναρξη των εχθροπραξιών με την Καμπότζη
- Τρέξιμο: Πήγαινε σε άλλο επίπεδο μέσα σε μόλις 60 μέρες
- Έφοδος της ΕΕ στα γραφεία της Temu – Τι αναφέρει εκπρόσωπος της Κομισιόν
- Τι αλλάζει στις συντάξεις του Δεκεμβρίου – Ποιοι θα δουν περισσότερα χρήματα
- Συνταγή: Stroganoff με μανιτάρια
- Επίδειξη ισχύως στην Κίνα: Βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442