Ο Άρης πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και έχει καταφέρει να κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του.
Οι κιτρινόμαυροι έχουν πέντε νίκες στις πρώτες έξι αγωνιστικές, ενώ η μοναδική βαθμολογική τους απώλεια ήταν η εντός έδρας ισοπαλία (2-2) από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του, όμως, δεν είναι το μοναδικό ρεκόρ που κυνηγάει η ομάδα του Άκη Μάντζιου. Ο Άρης θέλει να σπάσει το ρεκόρ των οκτώ συνεχόμενων αήττητων αγωνιστικών, που έχει πετύχει τρεις φορές στη μέχρι τώρα ιστορία του.
Την αγωνιστική περίοδο 1964-65 ο Άρης με προπονητή τον Σέρβο (με ουγγρική καταγωγή) Μπέλα Πάλφι, θα ξεκινήσει με εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Απόλλωνα Αθηνών.
Θα συνεχίσει με ακόμα δύο ισοπαλίες και πέντε νίκες, από τις οποίες ξεχωρίζει η εκτός έδρας (3-2) επί του Ολυμπιακού. Την 9η αγωνιστική το σερί του Άρη θα σπάσει καθώς θα ηττηθεί με 4-3 από τον Πανιώνιο.
Λίγα χρόνια αργότερα, την αγωνιστική περίοδο 1971-72 οι κιτρινόμαυροι με προπονητή τον Γουϊλφρεντ ΜακΓκίνες, θα κάνουν ενα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Θα καταφέρουν να μείνουν αήττητοι μέχρι και την 9η αγωνιστική, όταν και θα γνωρίσουν εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Εθνικό.
Χρειάστηκε να περάσουν 36 ολόκληρα χρόνια προκειμένου ο Άρης να καταφέρει να επαναλάβει ενα τέτοιο αήττητο σερί. Την περίοδο 2007-2008 οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν με προπονητή τον Χουάν Κάρλος Ολίβα , όμως μετά την εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με τον Πανιώνιο ο Ισπανός τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν και την θέση του πήρε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ο Άρης θα φτάσει και πάλι αήττητος μέχρι την 9η αγωνιστική, αυτή τη φορά όμως, θα χάσει με 2-0 από τον Λεβαδειακό.
Ο Άρης έχει την ευκαιρία, αν δεν ηττηθεί στα δύο επόμενα παιχνίδια του, με τον Παναιτωλικό και την ΑΕΛ να ισοφαρίσει το συγκεκριμένο ρεκόρ και να το σπάσει αν παραμείνει αήττητος και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.