Ύποπτοι φάκελοι στα γραφεία της εισαγγελέως και των δικαστών του Εφετείου – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ
Στο σημείο έσπευσε ακόμη και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι φάκελοι που είχαν ως αποδέκτες τα μέλη του δικαστηρίου για την Χρυσή Αυγή έγραφαν μεταξύ άλλων «Ζήτω ο φασισμός».
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία, καθώς βρέθηκαν τουλάχιστον τρεις ύποπτοι φάκελοι στο γραφείο της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου αλλά και στα γραφεία των δικαστών του Εφετείου.
Στα σημεία έσπευσε ακόμη και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι φάκελοι που είχαν ως αποδέκτες τα μέλη του δικαστηρίου για την Χρυσή Αυγή έγραφαν μεταξύ άλλων «Ζήτω ο φασισμός».
Οι φάκελοι ελέγχθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και διαπιστώθηκε πως δεν περιείχαν κάτι περισσότερο από απλά χαρτιά.
Οι φάκελοι έχουν παραδοθεί για έλεγχο στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές που σύμφωνα με πληροφορίες έλαβαν όλα τα μέλη της σύνθεσης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Οι φάκελοι εστάλησαν στα γραφεία της εισαγγελέως και των δικαστών στο Εφετείο της Αθήνας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι φάκελοι είχαν χειρόγραφα τις διευθύνσεις των αποστολέων και προληπτικά εστάλησαν για έλεγχο στην Αντιτρομοκρατική.
Σημειώνεται πως η Αδαμαντία Οικονόμου είναι η εισαγγελέας της έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία πρότεινε την επιβολή πολυετών καθείρξεων για τα μέλη της οργάνωσης, δίχως αυτές να φτάνουν στα ανώτατα όρια που παρέχει ο Ποινικός Κώδικας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας