Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Γιόακιμ Λεβ σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη φιλική αναμέτρηση και ισοπαλία (3-3) της Γερμανίας με την Τουρκία, στον αγώνα που διεξήχθη στην Κολωνία.
Συγκεκριμένα, ο γερμανός τεχνικός είπε:
«Είναι δύσκολο να κατηγορήσουμε την ομάδα, δεδομένου ότι οι παίκτες δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί. Αλλά προηγηθήκαμε τρεις φορές και δε νικήσαμε. Είμαι απογοητευμένος και εκνευρισμένος. Θα φθάσουμε εκεί όπου θέλουμε, όταν όλοι οι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι».
Επιπλέον, για την εικόνα και το αποτέλεσμα της ομάδας μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας, Γιούλιαν Ντράξλερ, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής:
«Βοηθήσαμε την Τουρκία να πετύχει γκολ. Το ίδιο έγινε και με την Ισπανία. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να νικήσουμε σε αυτόν τον αγώνα. Έχουμε σημειώσει τρία γκολ, αλλά φυσικά δεν είναι εύκολο όταν παίζουμε μαζί πρώτη φορά».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.