Άσχημα τα τελευταία νέα για το θρυλικό Αντονίν Πανένκα.
Ο 71χρονος παλαίμαχος τσέχος ποδοσφαιριστής, που έχει μείνει στην ιστορία λόγω του τρόπου με τον οποίον είχε εκτελέσει πέναλτι στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 1976 ανάμεσα στην Τσεχοσλοβακία και τη Γερμανία, διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό.
Η πανδημία σαρώνει και ένα από τα τελευταία θύματα του φονικού ιού της είναι ο Πανένκα.
Όπως ανακοίνωσε η Μποέμιανς, ο πρώην ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική.
«Ο Πανένκα βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ η κατάστασή του είναι σοβαρή. Δε θα σχολιάσουμε περισσότερο την κατάστασή του» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι