Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου, που νοσηλεύεται, από τις 27 Σεπτεμβρίου στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, με οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.
Πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμα και για εξιτήριο του Αρχιεπισκόπου σήμερα από τη ΜΕΘ και μεταφορά του σε κλινική του Νοσοκομείου, ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Δεδομένη πάντως θεωρείται, σύμφωνα με το Flashnews.gr, η βελτίωση της υγείας του Αρχιεπισκόπου, ωστόσο, νωρίς το μεσημέρι, με την καθιερωμένη ενημέρωση από το γραφείο τύπου του ΠΑΓΝΗ, θα γίνουν γνωστές οι περαιτέρω ενέργειες.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα