Ηράκλειο : Στη ΜΕΘ ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος
Από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε αναπνευστική ανεπάρκεια η οποία, προς το παρόν αντιμετωπίζεται συντηρητικά.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου εισήχθη σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος καθώς παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα.
Όπως είπε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, απο τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε αναπνευστική ανεπάρκεια η οποία, όπως αναφέρει το flashnews.gr προς το παρόν αντιμετωπίζεται συντηρητικά.
Όμως για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε η εισαγωγή του 87χρονου προκαθήμενου της Εκκλησίας της Κρήτης, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
- Αντάρτικο πέντε βουλευτών της ΝΔ με δημόσια παρέμβαση – Κατά Μαξίμου και επιτελικού κράτους
- Influencer ταράζει το Κρεμλίνο: Το βίντεο-έκκληση στον Πούτιν που έγινε viral
- ΑΔΕΔΥ: Καταδικάζει τη σύλληψη και κράτηση υπαλλήλου – Επιθεωρητή Εργασίας έπειτα από μήνυση της Κωνσταντοπούλου
- Η τρομερή ανάρτηση του Κόντη για τον ΟΦΗ: «Τα παιδιά έδειξαν τι σημαίνει να παίζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου»
- Γάζα: Το νερό «όπλο» του Ισραήλ για την «τιμωρία» των Παλαιστινίων
- Ρόδος: 45χρονος προσπάθησε να ρίξει αυτοκίνητο με τη εν διαστάσει σύζυγο και το παιδί του σε γκρεμό
- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΕ’)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442