Είναι κάποιες φορές που μπορεί να πει κανείς ότι η μέρα δεν του ξεκίνησε καλά εξαρχής. Είναι και κάποιες άλλες φορές που ενός κακού μύρια έπονται.
Το σίγουρο είναι πώς κάποιοι άνθρωποι όπως αποφαίνεται και από το παρακάτω βίντεο, δεν ήταν και τόσο προσεκτικοί με τα πράγματα που επέλεξαν να κάνουν την εκάστοτε χρονική στιγμή.
Είτε αντέδρασαν εξαρχής υπερβολικά και τους γύρισε μπούμερανγκ, είτε απλά κάνανε διάφορες κινήσεις χωρίς να υπολογίζουν ότι ενδεχομένως αυτές θα επιστρέψουν πάλι πίσω τους.
Κάρμα, όχι φυσικά με την πιο «μαγική» έννοια, αλλά με την έννοια ότι κάποιος κάνει κάτι και του γυρνάει ξανά πίσω.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας