Η «βόμβα» των οίκων ευγηρίας και η «μαύρη τρύπα» των πρωτοκόλλων
Ο Τσιόδρας «τραβά τα μαλλιά του» για τους ασυνείδητους που δεν τηρούν τα πρωτόκολλα, «οι μανάδες και οι πατεράδες μας» δεν έχουν την φροντίδα για την οποία πληρώνονται να παρέχουν Οίκοι Eυγηρίας, ενώ το σύστημα υγείας στην Αττική κινδυνεύει να βρεθεί στο κόκκινο και να υπερπολλαπλασιαστούν αιφνιδίως τα θύματα
Είναι αδιανόητο εδώ και δύο εβδομάδες να υπάρχουν κρούσματα κορωναϊού στον Οίκο Ευγηρίας και η ιδιοκτησία, ο υπεύθυνος γιατρός να μην τηρούν τα πρωτόκολλα επιτρέποντας τη νόσο να επεκταθεί επιθετικά, σε ηλικιωμένους.
Οι πληροφορίες του ΕΟΔΥ αναφέρουν πως εργαζόμενος – νοσηλευτής είχε τα συμπτώματα και ουδείς ταρακουνήθηκε.
Ως εκ τούτου, τα πρωτόκολλα που έχουν ενεργοποιηθεί για τις κλειστές δομές, έχουν μια «μαύρη τρύπα».
Δεν μπορεί να στηρίζονται τα πρωτόκολλα μόνο στην υπευθυνότητα ή μη, στη συνείδηση ή μη επιχειρηματιών ή και κάποιων που θέλουν να λέγονται λειτουργοί της υγείας.
Οι πλέον των 20 θάνατοι ηλικιωμένων στο Ασβεστοχώρι, δεν έκαναν κανέναν υπεύθυνο να σκεφτεί ότι απαιτούνται βελτιώσεις στα πρωτόκολλα;
Πάντα, οι επιστήμονες έκρουαν «καμπάνα» για τους κινδύνους στις κλειστές δομές.
Ήδη, πάνω από 40 ηλικιωμένοι είναι θετικοί στον ιό και μεταφέρονται στα νοσοκομεία. Υπάρχουν ακόμη 45 τρόφιμοι μέσα στον Οίκο Ευγηρίας κια εργαζόμενοι.
Τα κρεβάτια γεμίζουν. Οι ηλικιωμένοι- πολλοί με υποκείμενα νοσήματα- κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους!
Οι ΜΕΘ «ξαναφορτώνονται» και από το «δόξα σοι ο Θεός» είμαστε πάλι στο «βόηθα Παναγιά» που θα πιθανώς θα έλεγε ως θρησκευόμενος ο Σωτήρης Τσιώδρας.
Σκηνές από το Μπέργκαμο, όπου οι γιατροί «διάλεγαν» ποιόν θα βάλουν στην εντατική με βάση τις πιθανότητες να επιβιώσει δεν είναι δύσκολο να εμφανιστούν «από το πουθενά».
Ούτε σκηνές από την Μαδρίτη, όπου τον περασμένο Μάρτιο ο στρατός έβρισκε στα γηροκομεία νεκρούς και εγκαταλείμενους ηλικιωμένους, θέλουμε να ζήσουμε.
Η «μαύρη τρύπα» πρέπει να κλείσει τώρα!
Αφορά τους ηλικιωμένους αλλά κια όλους τους εν δυνάμει ασθενείς ανεξαρτήτως ηλικίας.
Η ανθρώπινη ζωή δεν μετριέται με την ηλικία. Κάθε ανθρώπινη ζωή μετράει.
Κάθε κρούσμα σε κλειστή δομή πρέπει να ανακοινώνεται σε ειδική γραμμή του ΕΟΔΥ και να γίνονται αυτομάτως έλεγχοι. Κάθε μέρα!
Διαφορετικά, αν «σκάσει ακόμη μια τέτοια βόμβα» οι ΜΕΘ και οι κλίνες covid θα γεμίσουν.
Είναι εκ του περισσού, ότι άμεσα πρέπει να παρέμβει η Δικαιοσύνη και πως σύντομα θα ανακοινωθεί παραδειγματική ποινή – όπου υπάρχουν ευθύνες – για την ασυνειδησία που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή όχι μόνο τροφίμων και εργαζομένων στον Οίκο, αλλά και δεκάδων χιλιάδων ασθενών ή εν δυνάμει ασθενών στην Αττική.
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)


















































![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442