Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ και η επιλογή των designers

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ και η επιλογή των designers

Στο επίκεντρο η Μελάνια με ιταλικές (αλλά και ελληνικές) πανάκριβες υπογραφές

Γιατί τα Prada φορέματα της Μελάνια Τραμπ έχουν δημιουργήσει τόσο μεγάλο θόρυβο; Η σύζυγος του αμερικανού προέδρου γνωρίζουμε ότι τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στους ιταλούς σχεδιαστές. Είναι φυσικό όταν εμφανίζεται (κυρίως εκεί) στις προεκλογικές εκστρατείες του εκκεντρικού Ντόναλντ, οι Αμερικανοί να επιθυμούν τα φορέματά της να φέρουν την υπογραφή ταλαντούχων συμπατριωτών τους. (Michael Kors, Brandon Maxwell και ίσως Tom Ford, αν ο ίδιος αλλάξει γνώμη και αποφασίσει να ντύσει την ψυχρή, αντιπαθή, σύμφωνα με τον ίδιο, κυρία Τραμπ.) Οι ιταλοί designers κατέχουν περίοπτη θέση στην ντουλάπα της γοητευτικής, καλλίγραμμης πρώτης κυρίας.

Ποιος θα ξεχάσει το περίφημο χειροποίητο μαντό με την υπογραφή Dolce & Gabbana, το οποίο φόρεσε σε επίσημη επίσκεψη στην Ιταλία; Αυτό ήταν ένα από τα ωραιότερα που έχουμε δει ποτέ. Χρυσοκέντητο, περίπλοκο στην κατασκευή, με μετάξια, ταφτάδες, βελούδα, τα οποία σε γύριζαν πίσω σε μπαρόκ εποχές.

Μελάνια, Κατράντζου, Γκαλάνος…

Η Μελάνια Τραμπ συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μέσα. Είναι άλλωστε η γοητευτικότερη πρώτη κυρία που κάθισε στους χρυσοποίκιλτους κιτς «θρόνους» του Λευκού Οίκου. Η Μελάνια επιλέγει πολύ συχνά Dolce & Gabbana, Prada, Valentino και τα ανδρικού τύπου κοστούμια του Giorgio Armani. Η γκαρνταρόμπα της όμως περιέχει και πολλά κομμάτια του διάσημου τούρκου σχεδιαστή Erdem (ποιος ξεχνάει το περίφημο ροζ φόρεμά του με τα ανάγλυφα λουλούδια να «αστράφτει» κάτω από τους πολυελαίους του White House) όπως και της international Mary Katrantzou. Εμείς στεκόμαστε στο λευκό φόρεμα με την κόκκινη ζώνη του Ralph Lauren, το οποίο άφησε εποχή.

Η κυρία Τραμπ είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει και τις επόμενες ημέρες με τις πανάκριβες στυλιστικές επιλογές. Οσο για εκείνους που γκρινιάζουν για τα χρήματα που ξοδεύονται με αφορμή την αγορά φορεμάτων της; Το ίδιο έκαναν και άλλες πρώτες κυρίες. Τα μυθικά φορέματα της Νάνσυ Ρίγκαν με την υπογραφή του Ελληνοαμερικανού Τζέιμς Γαλανού (Γκαλάνος) έγραψαν τη δική τους ιστορία. Ρούχα πολύ ακριβά που συνοδεύονταν από μπιζού Harry Winston. Τουλάχιστον η Μελάνια είναι θεαματική. Από τις ΗΠΑ στην Αθήνα με λιγοστά γεγονότα να πραγματοποιούνται. Κυρίως θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Στο Ηρώδειο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία της Αλκηστης Πρωτοψάλτη, όπως και η παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό», με πολλούς επώνυμους θεατές.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024