Σεισμός 4,7 Ρίχτερ ταρακούνησε μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής την Ηγουμενίτσα (κεντρική φωτογραφία αρχείου από Eurokinissi).
Το Γεωδυναμικό
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός καταγράφηκε στις 03.18 σήμερα Σάββατο και το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βόρεια της Ηγουμενίτσας.
(Εικόνα από gein.noa.gr)
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 6 χιλιόμετρα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας