Ζελεδένιος κορμός
Εντυπωσιακός στην εμφάνιση και μοναδικός στη γεύση
Προετοιμασία 30΄ Αναμονή 8 ώρες και 50΄
ΥΛΙΚΑ (για 8 – 10 φέτες)
3 ή 4 ζελέ διαφορετικού χρώματος της αρεσκείας μας
20 γρ. ζελατίνη σε φύλλα
1½ φλ. ζεστό νερό
1 κουτί (397 γρ.) ζαχαρούχο γάλα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Φτιάχνουμε πρώτα τα ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους και τα βάζουμε στο ψυγείο να πήξουν για 4 ώρες.
Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης για 20 λεπτά σε παγωμένο νερό να φουσκώσουν. Τα στύβουμε με τα χέρια μας, ώστε να φύγει το περιττό νερό και τα βάζουμε στο ζεστό νερό. Ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί η ζελατίνη. Αδειάζουμε το νερό με τη διαλυμένη ζελατίνη σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει εντελώς (περίπου 30 λεπτά).
Βγάζουμε τα ζελέ από το ψυγείο και τα κόβουμε σε μικρούς κύβους. Τα αδειάζουμε σε μια φόρμα για κέικ σχήματος της αρεσκείας μας και από πάνω ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα που έχει κρυώσει. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες, να πήξει πολύ καλά.
- Ο νέος τουριστικός χάρτης: Γιατί αλλάζουν οι προορισμοί και τι σημαίνει για την οικονομία
- «Κρυφός φόρος» η ακρίβεια στα τρόφιμα – Ο δραματικός αντίκτυπός της στην καθημερινότητα
- «Με έκαψε σήμερα» – Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
- Ερώτηση Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη σκανδάλου στην διαχείριση κονδυλίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ
- ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
- Στο ΕΚ θα μιλήσουν την Τρίτη Καρυστιανού, Ράμμος, Φαραντούρης για την υπεροχή του Ευρωπαϊκού Δικαίου σε υποθέσεις διαφθοράς
- Απάντηση Χαρίτση σε Τσίπρα: «Λαϊκό Μέτωπο του ενός δεν υπήρξε ποτέ»
- Συμφωνία Meta-εκδοτών για ενημέρωση μέσω ΑΙ – Αγωγή των NY Times κατά της Perplexity
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442