Στο πάρτι της Μαρίνας Πατούλη για την ονομαστική της εορτή αναφέρθηκαν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Mini Καύσωνας» στο MEGA.
Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και η Αθηναΐς Νέγκα σχολίασαν το dress code του πάρτι και τις κατάλευκες ενδυμασίες των καλεσμένων.
Η Μαρίνα Πατούλη επέλεξε ένα ασημί φόρεμα ιδιαίτερα αποκαλυπτικά με φτερά στα μανίκια, ενώ στα λευκά ήταν ντυμένος και ο σύζυγός της Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
Το πάρτι-υπερθέαμα είχε μέχρι και βεγγαλικά και η Μαρίνα Πατούλη δεν δίστασε να χορέψει μόνη της ένα τσιφτετέλι στην άμμο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας