Συνεχίζει να σαρώνει στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Μετά τους Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς και Χερμάνς Εγκλεσκάλνς, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση και του Αλεξάνταρ Όκολιτς.
Ο Σέρβος διεθνής κεντρικός έπιασε λιμάνι και τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις, πως είναι ενθουσιασμένος. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλεξάνταρ Όκολιτς. Ο Σέρβος διεθνής κεντρικός (ημ. Γέννησης 26/7/1993), ύψους 2,05μ. υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού ο Αλεξάνταρ Όκολιτς ανέφερε τα εξής:
«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως κάνω πάντα για να αποδείξω την αξία μου και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει όλους τους τίτλους. Αγαπώ την Ελλάδα και είναι φανταστικό να ζεις εκεί. Ανυπομονώ να έρθω και να ξεκινήσω να δουλεύω με την ομάδα. Χαιρετώ τους φιλάθλους μας και όπως είπα πριν θα δώσω ό,τι έχω στο γήπεδο».
2017: Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα. 2016: Χρυσό Μετάλλιο στο World League 2015: Ασημένιο Μετάλλιο στο World League 2011: Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.