Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζίγιεχ: «Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή η Premier League»

Ζίγιεχ: «Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή η Premier League»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Χακίμ Ζίγιεχ.

Κάτοικος Λονδίνου για λογαριασμό της Τσέλσι είναι εδώ και μερικές μέρες ο Χακίμ Ζίγιεχ, ο οποίος αποκτήθηκε τον Φεβρουάριο έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ από τον Άγιαξ.

Ο Μαροκινός άσος μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης των «μπλε» πριν τη χθεσινή αναμέτρηση της Τσέλσι κόντρα στη Νόριτς, αναφέροντας το όνειρο της Premier League, τα παιδικά του είδωλα αλλά και το μέλλον του στο «σκληροτράχηλο» παιχνίδι της Αγγλίας.

«Όταν είσαι μικρός θες να αγωνιστείς σε κάποια μεγάλη ομάδα της Premier League όπως την Τσέλσι. Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το όνειρο κάθε παιδιού και είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε πραγματικότητα. Όταν ήμουν μικρότερος στην Χέρενφεν εδώ (Τσέλσι) παίζανε παίκτες όπως οι Ντρογκμπά, Τέρι, Λάμπαρντ και όλα τα μεγάλα ονόματα.

Όσο για τον τρόπο παιχνιδιού δε φοβάμαι σε καμία περίπτωση. Το ποδόσφαιρο παίζεται με το μυαλό και τα πόδια είναι τα εργαλεία. Εάν παίζεις έξυπνα, δεν έχεις πρόβλημα» ανέφερε ο Ζίχιεχ στο κανάλι της νέας του ομάδας.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στον «Αίαντα» για τέσσερα χρόνια, προσφέροντας τα μέγιστα στις επιτυχίες των τελευταίων ετών, με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν που οι Ολλανδοί έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, παρουσιάζοντας ένα από τα ωραιότερα «παραμύθια» των τελευταίων χρόνων. Σε 165 εμφανίσεις είχε 48 γκολ και 82 ασίστ.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024