Τρία τουρκικά αλιευτικά σκάφη βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ανοιχτά της Μυκόνου και συγκεκριμένα ανοιχτά της παραλίας Αγράρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το mykonoslive.tv , ανάλογο περιστατικό υπήρξε και πριν από περίπου 15 ημέρες, όταν και πάλι ψαράδικα από την Τουρκία είχαν εντοπιστεί έξω από την Σύρο.
Η επίσημη δικαιολογία για την παρουσία τους εκεί ήταν ότι οι Τούρκοι πούλησαν την πραμάτεια τους στην Μεσόγειο, τους έπιασε καιρός και έκατσαν λίγο να ξαποστάσουν σε υπήνεμο μέρος.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας