Κατηγορηματικός είναι ο ύπατος αρμοστής της Βρετανίας στην Κύπρο, Στέφεν Λίλι, για τις τουρκικές γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ.
Ανησυχεί
Σε ό,τι αφορά στις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, ο βρετανός ύπατος αρμοστής δεν κρύβει την ανησυχία του και επαναλαμβάνει πως το Λονδίνο στέκεται στο πλευρό της Λευκωσίας.
Χαρακτηρίζει, μάλιστα, προβοκατόρικες τις τουρκικές γεωτρήσεις στα σημεία εκείνα που η Κυπριακή Δημοκρατία έχει ανακηρύξει ΑΟΖ.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.