Mary Kay Letourneau : Πέθανε καθηγήτρια που ερωτεύτηκε 13χρονο μαθητή της και έκαναν δύο παιδιά
Οι δύο τους έκαναν δύο παιδιά, τα οποία μεγάλωσαν με τον πατέρα τους και τη γιαγιά του
Στα 58 της και νικημένη από τον καρκίνο κατέληξε η δασκάλαMary Kay Letourneau που είχε αποπλανήσει μαθητή της και είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια φυλάκιση.
Σε ηλικία 34 ετών η τότε εκπαιδευτικός είχε αποπλανήσει έναν 13χρονο μαθητή της. Η 34χρονη τότε δασκάλα είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση, ωστόσο όταν εξέτισε την ποινή της και αποφυλακίστηκε, έσμιξε εκ νέου με τον μαθητή της με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 7 χρόνια φυλάκιση.
Οι δύο τους έκαναν δύο παιδιά, τα οποία μεγάλωσαν με τον πατέρα τους και τη γιαγιά του.
Όταν η εκπαιδευτικός αποφυλακίστηκε για δεύτερη φορά, παντρεύτηκε τον μαθητή της και έζησαν μαζί για κάποια χρόνια, μέχρι ο δεύτερος να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.
Έναν χρόνο μετά, η 58χρονη δημοσιοποίησε ότι έπασχε από καρκίνο και σήμερα κατέληξε νικημένη από την ασθένεια, με τον σύντροφο και πρώην μαθητή της να βρίσκεται στο πλευρό της.
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Με ρωγμές το σύστημα ελέγχου για το ελαιόλαδο – Αποκαλυπτικά στοιχεία (γραφήματα)
- Αρκάς: Οι ευχές στους Αντώνηδες και στις Αντωνίες
- Τα νούμερα δεν λένε ψέματα: Πέντα λεπτά άσκηση την ημέρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά
- ΗΠΑ: Νεκρή σε τροχαίο με εγκατάλειψη η πρώην παιδική σταρ του Nickelodeon, Κιάνα Άντεργουντ
- Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο η Χαντάβα (pic)
- ΠΑΣΟΚ: «Καρφιά» για τις δημοσκοπήσεις, επιμονή στη διεύρυνση και «αναχώματα» απέναντι σε Τσίπρα και Καρυστιανού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442