Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιούπολη: Κοινό μυστικό στο σχολείο η σχέση του 44χρονου καθηγητή με την μαθήτρια

Ηλιούπολη: Κοινό μυστικό στο σχολείο η σχέση του 44χρονου καθηγητή με την μαθήτρια

Σύμφωνα με μαρτυρίες η συμπεριφορά του καθηγητή ήταν κοινό μυστικό στη σχολική κοινότητα, αλλά κανείς δεν είχε μιλήσει στους γονείς της μαθήτριας

Νέα στοιχεία για τον 44χρονο καθηγητή που διατηρούσε σχέση με 14χρονη μαθήτρια σοκάρουν το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η συμπεριφορά του καθηγητή ήταν κοινό μυστικό στη σχολική κοινότητα, αλλά κανείς δεν είχε μιλήσει στους γονείς της μαθήτριας.

Μαρτυρίες παιδιών αλλά και καθηγητών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μιλούν για προσπάθειες του 44χρονου να προσεγγίσει το ανήλικο κορίτσι για αρκετό καιρό.

Ο ίδιος ο καθηγητής παραδέχθηκε ότι έβλεπε την 14χρονη εκτός σχολείου καθώς βρέθηκαν κοινές τους φωτογραφίες στο κινητό της μαθήτριας.

Την Πέμπτη o 44χρονος καθηγητής θα απολογηθεί στον 1ο Τακτικό ανακριτή στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, έπειτα από την 48ωρη προθεσμία που έλαβε.

Αρκετοί στο σχολείο γνώριζαν

Στο Γυμνάσιο της Ηλιούπολης υπήρχαν υποψίες για το περιστατικό αλλά τα στόματα παρέμεναν κλειστά. Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές μαθήτριες είχαν παραπονεθεί στον διευθυντή του σχολείου για ανάρμοστη συμπεριφορά του καθηγητή και εκείνος προσπαθούσε να βρει τρόπο να απομακρύνει τον 44χρονο από το σχολείο.

Καθηγητές και μαθητές είχαν προσέξει την ιδιαίτερη αδυναμία που έδειχνε ο καθηγητής στην 14χρονη και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πολλοί υποψιάζονταν τη σχέση τους.

Μαθητές έχουν αναφέρει ότι ο διευθυντής του σχολείου πολλές φορές είχε κατ’ ιδίαν συνομιλίες σε έντονο ύφος με τον 44χρονο, ενώ μια συγκεκριμένη καθηγήτρια είχε καταβάλει αρκετές προσπάθειες για να κάνει τη μαθήτρια να την εμπιστευτεί.

Ένα οικογενειακό πρόβλημα ήταν η αρχή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο καθηγητής φαίνεται πως σε πρώτη φάση εκμεταλλεύτηκε μια άσχημη οικογενειακή στιγμή, που βίωνε στο σπίτι της η μαθήτρια και που είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί άμεσα η συμπεριφορά της. Σταδιακά και με την τακτική προσέγγισης που χρησιμοποίησε το κορίτσι άρχισε να τον εμπιστεύεται και να του εκμυστηρεύεται τα όσο συνέβαιναν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δυο τους να αναπτύξουν μια “μυστική” σχέση μέσα στο σχολικό κτίριο, όπου αρχικά κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει το παραμικρό.

Ο 44χρονος εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη μαθήτρια την έπεισε πως μόνο εκείνος μπορεί να την βοηθήσει, γι’ αυτό και εκείνη σταδιακά άρχισε να δένεται ολοένα και περισσότερο μαζί του, χωρίς να καταλάβει τις πραγματικές του ορέξεις. Όσο το κορίτσι τον εμπιστευόταν και του έλεγε τα όσα συνέβαιναν στην οικογενειακή της εστία, τόσο εκείνος προσπαθούσε να την χαλαρώνει και να της εκφράζει τα πιεστικά επικίνδυνα συναισθήματα του.

Η ανακάλυψη της μητέρας

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της ανήλικης παρακολούθησε την κόρη της και ανακάλυψε πως έβγαινε ραντεβού με τον καθηγητή της. Άμεσα ενημέρωσε τις Αρχές και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τον 44χρονο.

Αυτή τη στιγμή πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται στη γενικότερη δραστηριότητα του καθηγητή, συγκεκριμένα επιχειρείται να εξακριβωθεί εάν ο άντρας είχε συνάψει σχέση και με άλλες ανήλικες.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024