Μιλούσε σε συνέντευξη για την αστυνομική βία και του… επιτέθηκαν αστυνομικοί
«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κάνει ναρκωτικά», είπε ο Colaço. «Ένιωσα ότι απλά προσπαθούσαν να με ενοχλήσουν. Μετά τον τρόπο που μου έχουν φερθεί τόσα χρόνια, δεν τους εμπιστεύομαι. Σε σταματούν και στη συνέχεια βρίσκουν έναν λόγο για να δικαιολογήσουν τη στάση τους».
Όταν ένας αστυνομικός έσπασε στο παράθυρο του αυτοκινήτου του Ryan Colaço, αφού κατηγορήθηκε εσφαλμένα ότι κρύβει ναρκωτικά, δεν ήξερε ότι οδηγούσε σπίτι από μια τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για τον θεσμικό ρατσισμό στην αστυνομία.
Στο Northumberland Park, στο βόρειο Λονδίνο, στις 23 Μαΐου, ο Colaço είπε ότι τον σταμάτησαν μετά από επιθετική στάση προς αστυνομικούς, οι οποίοι μετά κυνήγησαν το αυτοκίνητό του και του επιτέθηκαν.
Οι αστυνομικοί ανέφεραν αργότερα ότι εντόπισαν μυρωδιά κάνναβης από το αυτοκίνητο.
Καθώς αναρωτιόταν γιατί τον σταμάτησαν, ο Colaço, 30 ετών, δέθηκε με χειροπέδες, ενώ συμφώνησε να βγει από το όχημά με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ψάξουν αυτόν και το αυτοκίνητό του. Ωστόσο δε βρήκαν τίποτα.
«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κάνει ναρκωτικά», είπε ο Colaço. «Ένιωσα ότι απλά προσπαθούσαν να με ενοχλήσουν. Μετά τον τρόπο που μου έχουν φερθεί τόσα χρόνια, δεν τους εμπιστεύομαι. Σε σταματούν και στη συνέχεια βρίσκουν έναν λόγο για να δικαιολογήσουν τη στάση τους».
It happened again 6 days later (check tweet above).
I won't speak much but a police car blocked me in when I was parked in the City of London & wanted to search my car for "Class A drugs".
Nothing was found (again) & I got arrested, my window smashed & dragged out my vehicle. pic.twitter.com/XOXOGCRYkz
— Ryan Colaço (Ryan C™) #Arsenal #BlackLivesMatter (@Ryan_Colaco) June 3, 2020
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)



















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442