Ο πρόεδρος της Λυών βλέπει την κατάσταση του Ρονάλντο και… χαμογελάει! Ενάμισι μήνα πριν από την ρεβάνς με την Γιουβέντους και ο ισχυρός άνδρας της γαλλικής ομάδας κάνει σκέψεις για πρόκριση στα προημιτελικά.
Ο Ζαν Μισέλ Ολάς προχώρησε σε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην κατάσταση του Πορτογάλου σταρ, τονίζοντας πως δεν βρίσκεται σε φόρμα την δεδομένη χρονική στιγμή.
«Όταν είδαμε ότι τα προημιτελικά θα κριθούν σε έναν νοκ άουτ αγώνα, μπορεί να σκεφτήκαμε ότι είχαμε ήδη προκριθεί, αλλά είμαστε υπέρ του Fair Play και δεχθήκαμε να υπάρξει ρεβάνς.
Η Γιουβέντους είναι φαβορί, ακόμα και αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φαίνεται να είναι σε φόρμα» δήλωσε ο Ολάς στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».
Να υπενθυμίσουμε πως, οι Γάλλοι έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στην οχτάδα, καθώς στο πρώτο ματς είχαν επικρατήσει εντός έδρας της «Γιούβε» με 1-0.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.