Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αραούχο: Βρήκε δίχτυα μετά από επτά «άσφαιρα» ματς

Αραούχο: Βρήκε δίχτυα μετά από επτά «άσφαιρα» ματς

Ο Σέρχιο Αραούχο σημείωσε το πρώτο τέρμα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ μετά τις 9 Φεβρουαρίου.

Η ΑΕΚ φιλοξένησε χθες (20/6) τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 3η αγωνιστική των playoffs. Οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν ισόπαλοι (2-2) με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και απέκτησαν… συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ στην 2η θέση της κατάταξης, στον δρόμο για το σεντόνι και το Champions League.

Στην αναμέτρηση με τους «κίτρινους», μοιραίος και πρωταγωνιστής ταυτόχρονα ήταν ο Σέρχιο Αραούχο. Ο επιθετικός της Ένωσης ισοφάρισε το πέναλτι του Γκάμα, με τον Αργεντινό, όμως να σπαταλάει και σωρεία ευκαιριών για την ομάδα του.

Χαρακτηριστικότερες ήταν η κοντινή κεφαλιά που έκανε, στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον γκολκίπερ του Άρη να μπλοκάρει, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο Μάρκο Λιβάγια τον βρήκε εξαιρετικά πίσω από την άμυνα των Θεσσαλονικιών, με τον Κουέστα να του λέει και πάλι όχι σε τετ α τετ.

Στο 62΄ όμως βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αξιοποιώντας την ωραία κίνηση και ασίστ του Πέτρου Μάνταλου. Ο 28χρονος με κοντινό πλασέ, δεν λάθεψε, νικώντας τον Κουέστα για το 1-1.

Πρώτο γκολ μετά από 131 μέρες

Η αλήθεια είναι πως ο Σέρχιο Αραούχο είχε χάσει στα τελευταία ματς την στενή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Στην τρίτη του θητεία με τα κιτρινόμαυρα, ο 28χρονος φορ ήρθε… φορτσάτος, καθώς μόλις στο τρίτο του ματς πέτυχε το πρώτο του γκολ. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στις 2 του Φλεβάρη, σημείωσε ένα εκπληκτικό τέρμα και έκτοτε… σίγησε.

Στους αγώνες που ακολούθησαν με Άρη, Όφη, Πανιώνιο, Παναιτωλικό, Άρη (κύπελλο), Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και το χθεσινό του γκολ κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ήταν το πρώτο μετά απο 131 μέρες και 7 συνεχόμενα «άσφαιρα» ματς.

Αναμφίβολα, το γκολ κόντρα στον Άρη θα δώσει ψυχολογία στον παίκτη της ΑΕΚ, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Κύπελλο και playoffs. Ο Αραούχο προέρχεται από θλάση, έχει στο πίσω μέρος του μυαλό του, το μέλλον του και το τι γίνεται με την Λας Πάλμας και το χθεσινό (20/6) τέρμα δεν αποκλείεται να του δώσει ώθηση για τα επόμενα ματς.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024