Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε σήμερα ο Γιόζιπ Μίσιτς. Ο Κροάτης υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση και μέσα στις επόμενες μέρες θα του δοθεί το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.
Από ‘κει και πέρα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΟΦΗ.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:
«Κρατώντας τη διάθεση και την ενέργεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και με στόχο τη βελτίωση των κομματιών του παιχνιδιού που δε λειτούργησαν σωστά, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το ματς με τον ΟΦΗ.
Η Τρίτη (16.06) ήταν αφιερωμένη στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από μια σειρά ασκήσεων.
Οι Χοσέ Κρέσπο , Λέο Ζαμπά συμμετείχαν στην προθέρμανση και σε κάποιες ασκήσεις passing game κι έπειτα συνέχισαν ατομικό προγραμμα.
Την Τετάρτη (17.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
LIVE: Κηφισιά – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – ΑΕΛ Novibet για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Έξετερ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Έξετερ για το FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
Η Μάκλσφιλντ από την 6η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου έστειλε σπίτι της την Κρίσταλ Πάλας που κατέκτησε πέρσι το FA Cup, καθώς επικράτησε με 2-1 στο γήπεδο της – Μπήκε μέσα ο κόσμος για να πανηγυρίσει.